Aktivitet / arrangementer

KOMMENDE ARRANGEMANGER

Her kommer info om konserter og aktiviteter med Ullensaker Janitsjar. Følg også med i kalenderen vår. Under på siden her kan du se bilder og lese om året som gikk, og konserter og aktiviteter vi har hatt.

Vi skal til NM i år. Norges mesterskap i Janitsjar korps. Les mer på facebook.

HURRA 1.Plass i 4.divisjon!

 

Både i 2017 og 2018 var vi med på Regionsmesterskapet i Lillestrøm. Vi deltok på RM 31.mars i år også. Der gikk vi hjem med seieren i 4.divisjon! Nå er vi klare for NM i april.
Kanskje vi ser deg i salen? Les mer på facebook.

 

KONSERT 27 MARS

27 Mars blir det stor konsert i Kong Rakne – Ullensaker kulturhus. Her spiller vi sammen med flere korps programmet vårt til NM – som en generalprøve. Vi lover skikkelig god stemning og MASSE nydelig musikk!

 

 

HALOWEEN KONSERT 26 OKTOBER

Vi gjentar suksessen fra i fjor og har allerede booket inn datoen for Haloween konsert 2019!! Også i år blir det på Kløfta Velhus. Vi gleder oss masse!


Hvilke skolekorps som blir med oss i år – vil vi avsløre om en liten stund. Det blir jo ikke like kos før alle dere kjente og nye publikummere er med oss. I år som i fjor blir det premier for kostymer!

Følg med her og på facebook siden vår for mer info!

 

TIDLIGERE ARRANGEMANGER

 

UT I DET FRI

mai 2018

Korps i friluft.
Tur til Speider hytta med Redd Barna i mai.

les mer..


HALOWEEN

oktober 2018

Konsert sammen med Kløfta- og Frogner skolekorps.


GYSTAMYR

og AMcar

I hele 2018 hadde vi flere konserter på bo og aktivitetssenteret…

les mer


REGIONS-MESTERSKAP

I både 2017 og  2018 deltok vi på RM….

les mer

 


NABOTREFF

Nannestad Juni 2018

Vi ble invitert på Nabotreff i Nannestad….

les mer

 

 


 

 

MER FRA ÅRET SOM VAR

Vi ble invitert av Kløfta skolekorps til å bidra musikalsk under fotballkampen 18 april mellom LSK og Kløfta. Dette var kjempekos.

Vi bidro under «korps i gata» 16.september. Der satte vi litt musikalsk farge på byen – sammen med andre korps fra kommunen. 

Som alltid spilte vi også opp til julegrantenninga i Jessheim sentrum.  Det er like koselig hvert år. Masse folk, fine lys og nydelige stemmer som synger i kor. Her er den fine gjengen som spilte inn jula.

 

Vi sees  rundt omkring i 2019 da!

Husk å følge med i kalenderen vår!