Aktivitet / arrangementer

12.juni-18

Da er det snart sommerferie for oss i Ullensaker Janitsjar, men først skal vi glede beboere, ansatte og besøkende ved Gystadmyr Bo- og aktivitetssenter med noen glade toner. Kl 17:30 spiller vi utenfor for de som vil høre på. Vi hadde planer om et litt større prosjekt enn kun konsert, men pga. dobbelbooking tar vi med oss planene videre til høstsemestret, og kommer sterkere tilbake med noen overraskelser da.

Vi i Ullensaker Janitsjar ønsker alle en riktig god sommer!

17.mai -18

Dagen startet med flaggheising på Åreppen Skole, Kløfta. FAU inviterte til deilig lunsj, før vi stilte opp til barnetoget. Turen gikk fra Romerikssenteret til Kløfta Bo- og Aktivitetssenter, og deretter tilbake til Åreppen.

Anette Schei Vestli sitt bilde.

 

Korps i friluft

Søndag 13.mai-18 tok vi på oss frilufts tøy, og trakk ut i skogen. Der underholdt vi i anledning Redd Barnas sommerfest i det fri. Vel framme på speiderhytta på Jessheim holdt vi en liten konsert, og koste oss deretter rundt grillen sammen med elever fra voksenopplæringen og deres barn.

Lisbeth Monsen sitt bilde.

Fotballkamp

18.april-18 var det duket for storkamp mellom LSK og Kløfta på Bakke/Vesong. Kløfta Skolekorps inviterte oss med på spilleoppdrag, og vi stilte selvsagt opp.

Anette Schei Vestli sitt bilde.

 

 

Korps i gata

Lørdag 16.september-17 finner du oss i Jessheim sentrum. Der skal vi, sammen med andre korps fra kommunen sette litt musikalsk farge på byen. Nærmere bestemt kan du høre oss på torget klokka 14. Så møt opp.