Aktivitet / arrangementer

Her kommer info om konserter og aktiviteter med Ullensaker Janitsjar. Følg også med i kalenderen vår. Under på siden her kan du se bilder og lese om året som gikk, og konserter og aktiviteter vi har hatt.

11.JUNI – Sommerkonsert!

Nå nærmer vi oss juni – og ordentlig sommer dere! Vi runder av våren med en sommerkonsert på Kløfta Bo og Aktivitetssenter den 11 Juni kl.18.30. Kanskje vi ser deg der! 
RIKTIG GOD SOMMER TIL ALLE!

 

30.AUGUST – Kom å spill med oss!

Å så starter en ny sesong. Vi er klare! 30.August ønsker vi alle velkommen til å spille sammen med oss.

Prøv ett nytt instrument. Eller ta frem ett du spilte en gang i tida… Kom. Å se om dette er noe for deg. Mange lurer på hvor «flink» du må være for å spille i korps. Ikke tenk på det! Vi finner noter tilpasset ditt nivå – så kan du strekke deg littebitt hele tiden. Samtidig har vi materiell som passer for alle de som har spilt leeenge. Vi har fokus på sosial spilleglede OG utvilkling!  

Vi har så mange kjente og kjære der ute. All dere som er med oss på alle høytider og feriedager: jul, mai -dager og helligdager. Alle dere som stadig kommer og komplementerer oss i publikum, og som løfter oss i medier. Som introduserer oss for nye musikanter, og som kommer  å spiller konsert sammen med oss. Alle dere som har spilt her før og som er en del av oss. Dere vet hvem dere er. Kom å spill med oss denne dagen. 

Les mer på facebook.

 

26.OKTOBER Haloween konsert

Vi gjentar suksessen fra i fjor og har allerede booket inn datoen for Haloween konsert 2019!! Også i år blir det på Kløfta Velhus. Vi gleder oss masse!


Hvilke skolekorps som blir med oss i år – vil vi avsløre om en liten stund. Det blir jo ikke like kos før alle dere kjente og nye publikummere er med oss. I år som i fjor blir det premier for kostymer!

Følg med her og på facebook siden vår for mer info!

 

TIDLIGERE ARRANGEMANGER

Regionmesterskapet og NM 2019!

 

Både i 2017 og 2018 var vi med på Regionsmesterskapet i Lillestrøm. Vi deltok på RM 31.mars i år også. Der gikk vi hjem med seieren i 4.divisjon! 

Les mer.

UT I DET FRI

mai 2018

Korps i friluft.
Tur til Speider hytta med Redd Barna i mai.

les mer..


HALOWEEN

oktober 2018

Konsert sammen med Kløfta- og Frogner skolekorps.


GYSTAMYR

og AMcar

I hele 2018 hadde vi flere konserter på bo og aktivitetssenteret…

les mer


REGIONS-MESTERSKAP

I både 2017 og  2018 deltok vi på RM….

les mer

 


NABOTREFF

Nannestad Juni 2018

Vi ble invitert på Nabotreff i Nannestad….

les mer

 

 


 

 

MER FRA ÅRET SOM VAR

Vi ble invitert av Kløfta skolekorps til å bidra musikalsk under fotballkampen 18 april mellom LSK og Kløfta. Dette var kjempekos.

Vi bidro under «korps i gata» 16.september. Der satte vi litt musikalsk farge på byen – sammen med andre korps fra kommunen. 

Som alltid spilte vi også opp til julegrantenninga i Jessheim sentrum.  Det er like koselig hvert år. Masse folk, fine lys og nydelige stemmer som synger i kor. Her er den fine gjengen som spilte inn jula.

 

Vi sees  rundt omkring i 2019 da!

Husk å følge med i kalenderen vår!